| Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Цветозар Георгиев
Статус: Извън линия! Рег. на: 04 Фев 2010 Мнения: 9 Местожителство: гр.плевен Кола: форд |
|
Върнете се в началото Отидете в края |
|
 |
|
porostorm Администратор
 Статус: Извън линия! Рег. на: 07 Мар 2007 Мнения: 5407 Местожителство: София
|
|
|
 |
|
Bonev
Статус: Извън линия! Рег. на: 08 Фев 2008 Мнения: 79 Местожителство: Бяла Кола: Rover 214 |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:21 am Заглавие: |
|
|
колега мойто менеие, ?ЕДЕИ ДА СЛУшАш СУЛЬО И ПУЛЬО имам си 1 ровер 200 99г и 2 форда единие я 99 а другия 2005г, е ко да ти кажа роварчети ми е ЖЕЛЯЗНО и си го хваля и ще продължавам да си го хваля както и много колеги  |
|
|
 |
|
Bonev
Статус: Извън линия! Рег. на: 08 Фев 2008 Мнения: 79 Местожителство: Бяла Кола: Rover 214 |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:22 am Заглавие: |
|
|
а отностно 75 има достатачно теми за тях  |
|
|
 |
|
Цветозар Георгиев
Статус: Извън линия! Рег. на: 04 Фев 2010 Мнения: 9 Местожителство: гр.плевен Кола: форд |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 9:30 am Заглавие: |
|
|
В момента карам (все още) форд"мондео",но както е тръгнало скоро време ще се разделим с него.Привърженик съм на бензиновите коли и за това се спрях на ровър75 2000куб. Намерих един даже с газов инжекцион на цена от6000лв.- 2001г. Мисля ,че колата е перф. а и много ми допадна.Аз съм от гр.Плевен,където марката "РОВЪР"не е много разпространена и сигурно за това приятелите ми са скептично настроени,но съвета за тази кола ще го взема от вас.БЛАГОДАРЯ. _________________ Човекът е човек,когато е в"РОВЪР" на път. |
|
|
 |
|
mpp82
 Статус: Извън линия! Рег. на: 28 Окт 2007 Мнения: 352 Местожителство: Пловдив Кола: Rover 75 V6 2.0 |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Колега не се замисляй въобще изживяването,което ще ти даде е неповторимо,има една 75ца във форума за продажба просто е страшна само джантите и струват 1200 лв.Обслужена с каско и всичко останало  |
|
|
 |
|
petka4a
Статус: Извън линия! Рег. на: 31 Яну 2008 Мнения: 91 Местожителство: Червен бряг Кола: Rover 214 si |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 9:40 pm Заглавие: |
|
|
| не бих казал че в Плевен няма ровери , просто не се заглеждал по тази марка до сега , има и то доста |
|
|
 |
|
jorko82
 Статус: На линия! Рег. на: 14 Апр 2008 Мнения: 889 Местожителство: Свищов Кола: Rover 214i 75кончета |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Има ,има и то доста! _________________ Карай шифиоре,карай си колата,само гледай да си не счупиш главата...
 |
|
|
 |
|
ndsbg
Статус: На линия! Рег. на: 06 Ное 2007 Мнения: 996 Местожителство: София, Белово Кола: MG ZR 103 |
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 9:11 am Заглавие: |
|
|
| petka4a написа: |
| не бих казал че в Плевен няма ровери , просто не се заглеждал по тази марка до сега , има и то доста |
и аз съм на това мнение но не за плевен а за пловдив/пазарджик/белово/софия дори и в сандански при роднините катосъм на гости виждам доста ровери. А в софия дори и 25-ца такси от по новите (тези след 2003-4) видях на хотел плиска.
аз допреди брата да реши да иска да си купи кола (искаше 25) аз се загледах в тези коли и си харесах мг-то и си го купих, а брата се отказа дори и книжка не е почнал да кара. _________________ NDesing Style
my MG ZR |
|
|
 |
|
mg42
 Статус: Извън линия! Рег. на: 03 Авг 2008 Мнения: 223 Местожителство: Бургас Кола: Rover 75 tourer |
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 9:52 am Заглавие: |
|
|
| Цветозар Георгиев написа: |
| В момента карам (все още) форд"мондео",но както е тръгнало скоро време ще се разделим с него.Привърженик съм на бензиновите коли и за това се спрях на ровър75 2000куб. Намерих един даже с газов инжекцион на цена от6000лв.- 2001г. Мисля ,че колата е перф. а и много ми допадна.Аз съм от гр.Плевен,където марката "РОВЪР"не е много разпространена и сигурно за това приятелите ми са скептично настроени,но съвета за тази кола ще го взема от вас.БЛАГОДАРЯ. |
При добре поддържане 75 е перфектна! |
|
|
 |
|
Цветозар Георгиев
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 9:20 am Заглавие: |
|
|
Момчета,виждам,че сте много добре запознати с марката "РОВЪР",но наистина в Плевен има 3-4 РОВЪРА-75.Какво да гледам най-вече при куването на колата и каква е горе-долу цената на първоначалното обслужване на колата\ ремъчи,ролки,филтри и масло\.Отново благодаря.  _________________ Човекът е човек,когато е в"РОВЪР" на път. |
|
|
 |
|
Цветозар Георгиев
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 9:39 am Заглавие: |
|
|
Пак съм аз.Къде се намира ровъра-75,който се продава във форума.Не мога да го намеря.Голямо търсене ударих.  _________________ Човекът е човек,когато е в"РОВЪР" на път. |
|
|
 |
|
jopena
 Статус: Извън линия! Рег. на: 22 Мар 2007 Мнения: 139 Местожителство: София Кола: Rover 75 CDT 2001 |
|
|
 |
|
Цветозар Георгиев
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря пич,но съм фен на бензиновите коли и ще търся по възможност газ-бензин 2000куб. _________________ Човекът е човек,когато е в"РОВЪР" на път. |
|
|
 |
|
Цветозар Георгиев
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 9:02 am Заглавие: |
|
|
Момчета,дайте ми някакви сведения за "ровър"75, 2500куб.-177к.с.,защото гледах по форума ,но нищо не открих.Интересува ме най-вече двигателя,то другото го има и в 2000куб.Благодаря!  _________________ Човекът е човек,когато е в"РОВЪР" на път. |
|
|
 |
| Препоръчваме ви: |
|
 |
|